عمل الشيبسي بأكثر من طريقه
صفحة 1 من اصل 1
عمل الشيبسي بأكثر من طريقه
الطريقة
تقشير البطاطس وتقطيعها على شكل شيبس
ثم شطفها جيداحتى ينزل النشا منها وتحمروتطلع مقرمشة
وشطفها بشوية خل ثم بالماء
الان جه وقت وضع الطعم لها
طعم الكباب ..
بوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين
طعم الفراخ ..
مكعب مرقة دجاج وشوية ملح
طعم الجبنة..
بوضع الجبنة اللى تحبوها مثلا بشر جبنة رومى, جبنة حادقة , مش,الجبنة اللى تحبوها لكن الموتزريللا لا.
طعم الملح ..
شوية ملح حسب الرغبة
طعم الكاتشب أو الطماطم ..
بوضع بعض الكاتشب
طعم البيتزا..
بوضع بعض خلطة البيتزا عليها
وتقدروا تخترعوا وتوضعوا الطعم اللي تخترعوه وتحبوه
بعد كده تنقع الشيبس في الطعم حتى تتشربه جيدا
ثم تحمر فى زيت غزير حتى تصبح ذهبية اللون ومقرمشة
ثم تستخرج من الزيت وتوضع على ورق ليمتص الزيت منها ثم تقدم
ياسر عبد الباقي- الفنان
-
عدد الرسائل : 3304
العمر : 49
تاريخ التسجيل : 02/10/2010
مواضيع مماثلة
» طريقه وفن التحضير للمربات
» الدجاج بالكاري طريقه جميله
» طريقه عمل الكبده الاسكندرانى اللذيذه
» أصابع البقلاوه اجمل طريقه
» أرز بشرائح اللحم طريقه جميله
» الدجاج بالكاري طريقه جميله
» طريقه عمل الكبده الاسكندرانى اللذيذه
» أصابع البقلاوه اجمل طريقه
» أرز بشرائح اللحم طريقه جميله
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى